IAls je geïnteresseerd

tanzdanceIAls je geïnteresseerd bent in Childaid doe dan het volgende:vul informatie aanvraagformulier in (klik op info aanvraag in het menu). De country director zal binnenkort contact met je opnemen. Je zult dan horen wanneer de volgende informatiemiddag in Nederland is. Je kunt je dan wel of niet daarvoor opgeven.
Je kunt ook zelf direct contact zoeken met de country director (klik op contact in het menu voor het contactnummer in Nederland).
Als je je wilt inschrijven voor het programma van Childaid volg dan de volgende stappen:vul het inschrijfformulier in (klik op inschrijven in het menu). Indien je nog geen contact hebt gehad met de country directeur zal deze binnenkort contact met je opnemen.
Maak het bedrag van € 80,- over op de rekening van Childaid 2 weken na inschrijving. Maak het resterende bedrag van €415,- minimaal een maand voor vertrek over op de rekening van Childaid.
naam: Stichting Africa School Fund
rekeningnummer: 553642723
locatie: Wageningen
t.a.v. : Childaid + achternaam+ vertrekdatum

Boek je vlucht voor een goede prijs. Voor meer informatie over waar je goedkoop een vlucht kan boeken klik hier. Voor meer informatie over de startdatum van het programma voor iedere maand klik hier. Geef de vluchtinformatie door aan de country director.
Begin met het voorbereiden van je reis. Voor meer informatie klik op reizen in het menu en lees dan zorgvuldig visum/ gezondheid en belangrijke info door! (als je je hebt ingeschreven zul je ook een handboek ontvangen waarin alle belangrijke informatie staat voor de voorbereiding en voor je verblijf in Ghana).